dufback maklare uppsala

Sälja bostad

Din bostad är en del av dig själv. Det är här dina drömmar föds och förverkligas. Därför ser vi varje uppdrag som ett hedersuppdrag, att få förtroendet att vara med när du gör ditt livs affär. Det är något vi värderar mycket högt.

Vi har specialiserat oss på att sälja lägenheter och villor i områden som vi känner till väl och där vi är bekanta med många. Under de år som vi har arbetat i branschen har vi både skapat ett stort kontaktnät och funnit nya värdefulla erfarenheter. Vi använder vår kunskap för att bemöta dina önskemål på bästa sätt. Hos Dufbäck & Co får du aldrig känslan av att vara en i mängden. Vi satsar på ett personligt engagemang och anpassar försäljningen så att det passar dig och dina önskemål. Vår uppgift är att se just ditt hems förutsättningar och synliggöra bostadens unika karaktär. Inget boende liknar ett annat. Därför lägger vi ner ett omsorgsfullt arbete på att presentera din bostad med lättförståeliga texter och framför allt attraktiva bilder.

En av förutsättningarna för att få så bra betalt som möjligt är naturligtvis att visa din bostad för så många relevanta köpare som möjligt.

Utöver våra skyltfönster på kontoret och på de banker vi samarbetar med så lanserar vi givetvis din bostad på Hemnet, Blocket, Bovision, Booli och på vår hemsida, enbart för att göra din bostad än mer lockande och lättillgänglig. Vi annonserar även på TV-skärmar på Luthagens Livs.

Självklart vill du visa ditt hem från dess bästa sida. Med vår erfarenhet kan vi bidra med enkla tips och förslag på detaljer som du kanske inte själv ser. Skulle du vilja genomföra en mer omfattande upprustning av din lägenhet så har vi kontakter med duktiga hantverkare m.m. Har du redan flyttat ut och vill ha din lägenhet inredd och stylad kan vi rekommendera någon av våra samarbetspartners inom homestaging åt dig.

Vår målsättning är att hela tiden överträffa alla de krav och förväntningar som du som kund ställer på oss. Inget känns bättre för oss än när en tidigare säljare eller köpare ber om vår hjälp igen eller rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Då vet vi att vi har gjort ett bra arbete och framför allt lyckats skapa ett förtroende.

Allt handlar till sist ändå om förtroende för att ditt livs största affär också ska bli ditt livs bästa affär.

Välkommen till Dufbäck & Co!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!