dufback maklare uppsala

Partners

Här är några av våra samarbetspartners samt olika föreningar vi sponsrar och stöttar.

handelsbanken

www.handelsbanken.se/luthagen

Vi på Dufbäck & Co har ett nära samarbete med Handelsbanken Luthagen på Ringgatan.

Behöver Du bolån? Handelsbanken erbjuder:

  • Personlig rådgivning
  • Förmånliga räntor
  • Låneskydd med trygghetskapital utan avgift
  • Handpenningslån och överbryggningslån vid behov
  • Avgiftsfria internet- och telefontjänster
  • Handelsbankens Allkort avgiftsfritt under ett år (värde 250 kr). Kredit medges efter sedvanlig kreditprövning.

Varmt välkommen att kontakta oss.

Handelsbanken Uppsala Luthagen
Telefon: 018-57 22 30
E-post: luthagen@handelsbanken.se


Inredarna

www.inredarnauppsala.se

Inredarna startade 2015 men har mångårig, sammanslagen erfarenhet sedan 2007 inom branscherna homestyling, inredning, offentlig inredning och ljusdesign.


independia

www.independia.se

Dufbäck & Co vill att Ni som köpare och säljare ska känna trygghet i Er bostadsaffär. Därför samarbetar vi med Independia, som kan erbjuda Överlåtelsebesiktning av villa, Energideklaration, Radonmätning och doldafelförsäkring.
Independia erbjuder även paketlösningen Trygg Överlåtelse som innehåller överlåtelsebesiktning, Trygg Överlåtelseförsäkring och Säljarförsäkring (Dolda Fel).


willis

www.willis.se

Tillsammans med Willis kan vi erbjuda bl a Försäkring för Säljare (dolda fel) och BytaBoende Försäkring. Kontakta oss så hjälper vi dig.


nox

www.noxab.se

Över 90% av våra kunder kommer in till oss på rekommendationer. Det har blivit ett logiskt sätt att arbeta för oss på grund av vår värdering att kundens upplevelse är allt.

Målsättningen är att varje kund ska bli så nöjd att de rekommenderar oss till andra. Allt vi gör utgår från vår grundläggande värdering om kundens upplevelse och kvalitetsstänk som genomsyrar hela organisationen. Vår kvalitetssäkring i flera led tillsammans med effektiv administration och rutiner syftar till att göra alla inblandade nöjda med våra tjänster.


Fotomagica

www.fotomagica.net

Oavsett om man vill sälja en herrgård eller en "första lägenhet" vill man förmedla objektet på ett säljande sätt i annonser och prospekt. Kvaliteten på bilderna spelar en avgörande roll då välkomponerade och säljande bilder hjälper till att locka fler potentiella köpare till visningen. Vårt mål är att tillsammans med er och våra duktiga fotografer, ta fram bästa möjliga presentationsbilder av objektet.

Jag heter Mattias Sjölund och har under c:a 20 år haft foto som hobby. Jag har min bas i Uppsala men försöker fotografera vart jag än befinner mig. Kombinationen av att få resa, göra utflykter, uppleva natur och samtidigt praktisera foto är en skön blandning och ett sätt att leva. Titta gärna in på min hemsida www.fotomagica.net.


nolltolerans

www.nolltolerans.org

I linje med vårt engagemang inom föreningslivet i Luthagen så stödjer vi även Noll Tolerans Mot Mobbning. Deras motto är att varenda unge ska ha rätt till en trygg och säker skolmiljö!


sirius

www.siriusfotboll.se

Den 9 augusti 2017 var det på dagen 110 år sedan ett gäng svartbäcksgrabbar på en plankhög vid Arkens gärde i Svartbäcken bestämde sig för att grunda stadens stolthet, IK Sirius. Och vi är med och stöttar dom i sin kamp i Allsvenskan 2017 och framöver.

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!