dufback maklare uppsala
Bostadsrätt / Luthagen / Stabby / Prästgårdsgatan 8 B

2:a Stabby / Luthagen - OBS! Fast pris, Ljus lgh, bra planlösning och möblerbar balkong !

OBS! FAST PRIS FÖRST TILL KVARN! Trevlig genomgångslägenhet med väl disponerad planlösning och möblerbar balkong mot grön innergård. Stamrenoverad fastighet i populärt läge med direkt närhet till Mimmi Ekholms-plats.

OBS! FAST PRIS FÖRST TILL KVARN! Välkommen till denna ljusa genomgångs-2:a om c:a 53,5 kvm i välskött fastighet i populära kvarter. Planlösningen omfattar välkomnande hall med rymlig inbyggd garderob med mycket bra avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stort originalkök i den alltjämnt populära 50-talsstilen med social matplats för 4-5 personer invid fönster, ljust vardagsrum med plats för allt väsentligt såsom arbetshörna, soffdel och mediamöbel. Från vardagsrummet finns utgång till möblerbar balkong i söderläge med dagssol mot föreningens lugna innergård. Sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng tillika arbetshörna. Härifrån nås även en rymlig Walk-in-closet. Lägenheten har den för tvåor sällsynta planlösningen att man kan gå runt i ett helt varv, vilket anses eftertraktat men som oftast återfinns först i betydligt större lägenheter. Trevliga tidstypiska detaljer såsom de sluttande köksluckorna, serveringsgång, fönsterbrädor i granit, stavparkett och rundgångsplanlösningen m.m. Föreningen har synnerligen bra faciliteter såsom gym, bastu, övernattningsrum och samlingslokal med kök m.m. Bra läge i natursköna Luthagen/Stabby. Nya stadsdelscentrumet Mimmi Ekholms-plats har ritat om kartan för boendeattraktiviteten i Luthagen, numera vägs ofta avståndet till det populära torget in som särskilt viktigt riktmärke. Här bor man just bekvämt strax invid det nya torget med allt från matbutik med charkdisk, restauranger, fik, salladsbar, apotek, vårdcentral och mycket mer. Torgets gym kompletteras även med närhet till el-ljusspåret i Stabby skogen för ytterligare härliga motionsmöjligheter. På gång och cykelavstånd har du Nelins livs, Luthagens alla parker, skolor/förskolor, Ekonomikum, Universitetet, Fyrishov och Resecentrum. Bra anslutningar med buss till övriga delar av staden samt nära till avfarten till E4:an. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

HALL

Välkomnande hall med Inbyggd garderob och gott om plats för avhängning. Hallen fortskrider i en rymlig inre hall som utgör lägenhetens hjärta varifrån de övriga rummen kan nås. Plastmatta och strukturtapet.

KÖK

Bra förvaring i vita köksskåp i 50-talsstil, flertal draglådor och ett skafferi. Kombinerad kyl/frys och spis med häll. Serveringsgång med bänkskiva i trä, diskbänk i rostfritt med vitt kakel ovanför generösa arbetsytor. Trevlig matplats för 4-5 personer invid fönster mot grön innergård. Laminatgolv i parkettstil och ljus strukturtapet.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för soffdel, arbetshörna och mediamöbel. Utgång till stor möblerbar balkong med dagssol mot innergården. Grå pardörrar med fönsterglas ut mot hallen finns att tillgå. Stavparkett och ljusa väggar.

BADRUM

Helkaklat badrum med vita väggar och ljus våtrumsmatta. Handdukstork, badkar och stort badrumsskåp med tillhörande spegel. Toalettstol och handfat i vitt porslin.

SOVRUM

Gott om plats för dubbelsäng, mindre sängmöbel och arbetshörna. Ljust laminatgolv i parkettstil och ljus tapet. Ingång till en rymlig walk-in-closet med ypperlig förvaring.

FÖRRÅD

Tre stycken källarförråd varav ett är ett mindre matkällarförråd.

Interiör

Lägenhetsnummer
12-2036-1-88
Boarea
53.5 m2 (Bostadsrättsföreningen)
Rum
2
Antal sovrum
1
Våning
1 av 3 våningar i huset
Hiss
Nej
Internet
Comhem levererar analogt basutbud för TV via antennuttaget. Bredband, digital-TV, bredbandstelefoni kan tecknas individuellt via Comhem eller Telia . Avgiften för det analoga basutbudet av TV-program ingår i månadsavgiften.

Föreningen

HSB 36 Vreten

Föreningens hus byggdes 1951-52. 1992 gjordes en påbyggnad av ytterligare ett våningsplan med 13 st lägenheter. Föreningen är ansluten till HSB och den ekonomiska förvaltningen handhas av Upplands Boservice AB. Föreningen godkänner delat ägande. Den boende bör dock äga minst 51% av bostadsrätten.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningens fastigheter finns cykelförråd, samlingslokal med kök, gym, bastu och tvättstugor med torkrum. Föreningen har en trevlig innergård med ostört läge mellan husen med sittgrupper samt grillplats sommartid.

Förening
HSB 36 Vreten
Reparationsfonden kontrollerades
2017-10-02T22:00:00.000Z
Andelstal
0,90374
Andelstal insats
0,75601
Andelstal avgift
0,74768
Accepterar juridisk person
Nej

Byggnaden

Fastighetsbeteckning
Luthagen 16:1
Byggår
1951
Renoveringar

2015 - Stamspolning 2014 - Tvättstugor och torkrum, renovering golv och väggar. 2013 - Byte av brevinkast 2012 - Byte av värmepumpsystem 2012 - Installation av bredband från Telia 2011 - Ommålning av balkongfronter, vindskivor och takfront 2008 - Byte av entré-portar 2006 - Grundförstärkning av huset på Prästgårdsgatan 8 2005 - Nya tvättmaskiner i tvättstugorna 1992 - Påbyggnad av ett fjärde våningsplan 1992 - Stam-, el- och badrumsrenovering 1992 - Installation av hissar och värmeåtervinningsanläggning

Planerade renoveringar
Inga planerade renoveringar i föreningen.

Parkeringplatser

I föreningen finns 5 garageplatser och 25 parkeringsplatser med motorvärmare. Kösystem tillämpas. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i området mot avgift sedan 2017.

Kostnader

Avgift
3 137 kr
I månadsavgiften ingår , vatten, hushållsel och kabel-TV.
Avgiftsändringar
Inga planerade avgiftsförändringar, föreningen höjde nyligen.
Hemförsäkring
100 kr/månad
Summa Driftskostnader
1 200 kr/år
Överlåtelseavgift
1 120 kr (Betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift
448 kr (Betalas av köparen)

Energideklaration

Energistatus
Energideklaration är utförd
Energideklaration utförd
Torsdag 14 maj 2009
Energiprestanda
104 kWh/m2

Rättigheter och belastningar

Pantsättning
Bostaden är pantsatt
Pantsättningen kontrollerades
Måndag 2 okt

Fakta

Pris
1 850 000 kr (Fast pris)
Avgift
3 137 kr
I månadsavgiften ingår , vatten, hushållsel och kabel-TV.
Typ
Bostadsrätt
Adress
Prästgårdsgatan 8 B
Ort
Uppsala
Boarea
53.5 m2
Rum
2
Våning
1
Hiss
Nej
Byggår
1951
Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansvarig Mäklare


Intresseanmälan Låt oss värdera din bostad

Alla bilder

Köket
Vardagsrummet
Balkongen
Sovrummet
Badrummet
Köket
Matplats i köket
Köket
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Vardagsrummet
Sovrummet
Sovrummet
Balkong mot föreningens innergård
Hallen
Hallen
Hallen mot vardagsrummet
Exteriör

Planlösning

Planlösning

Luthagen 16:1

Prästgårdsgatan 8 B

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Anmäl intresse för detta objekt

Fyll i formuläret och skicka in för att meddela oss ert intresse för objektet

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert intresse för detta objekt!

Värdering och borådgivning?

Ange era kontaktuppgifter så kontaktar vi er så snart som möjligt

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in så återkommer vi inom kort

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Vart vill du bli bosatt?

Vi har alltid ett antal bostäder som av olika anledningar inte är öppet annonserade. Ange vad ni är intresserade av så blir ni kontaktade när vi har något som kan passa era önskemål.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!

Fyll i formuläret och skicka in er intresseanmälan

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!